Home » Geen categorie » Zoladex injectie 2022

Zoladex injectie 2022

Ik heb op 30 december 2022 nog op de valreep in het oude jaar mijn Zoladex injectie weer gehad. En wat een verademing…

Ondanks dat ik van andere medicijnen bijwerkingen heb viel er al snel wat op toen ik de Zoladex een aantal dagen al had. Ik was wat minder een Heks… ik kan wat meer hebben en kan wat rustiger doen. Zodra ik de orgametril niet meer slikte was het niet meer heel donker bij mij zeg maar.

Dat wordt dus iets wat we mee gaan nemen met het gesprek met de gyneacoloog. Want dat willen we natuurlijk niet meer. Ik had vorig jaar ook al aangegeven dat de zoladex veel beter werkt en een fijner effect heeft bij mij maar helaas mag ik hem maar een half jaartje gebruiken.

Ik ben wel nu anders erin gaan staan met alles weg te laten halen. Ik ben nu 39 jaar en als ik alles eruit laat halen kan ik alsnog klachten hebben in mijn buik, mijn botten kunnen brozer worden dus als ik dan verkeerd val breek ik veel sneller een bot. En je hebt ook weer een herstel van ruim 6 weken en dan weer alles opbouwen. Nu met de kleine man ga ik dat nog niet doen. Ik heb meegemaakt hoe me meiske jaren geleden erop reageerde en dat doen we nu maar niet. Alleen als het echt echt nodig is.

Ik heb nu de Zoladex 10.8 dat houd in dat ik 1x in de 3 maanden geprikt hoeft te worden. Het staat alleen nog geregistreerd als mannen medicijn maar wordt ook door vrouwen gebruikt. Ik heb dit nagevraagd bij de apotheek.

Wat ik dus al zei is dat ik van de injectie eigenlijk vrolijker wordt dan van de orgemetril. Ik hoef nu in ieder geval niet iedere dag een pilletje te slikken en de bijwerkingen van de orgametril zijn niet fijn bij mij.

Dit is mijn ervaring die ik heb iedereen reageert er anders op. En zoals ik in al mijn blogs schrijf het zijn mijn ervaringen hoe ik dingen beleef.

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte als er wat veranderd. Sowieso heb ik in maart nog een injectie voor 3 maanden en dan in juli heb ik een afspraak met de gyneacoloog.

Bedankt dat je op mijn blog bent.

Als je vragen of opmerkingen hebt mag je mij altijd een mailtje sturen via lifeofangelz@gmail.com

Ook kun je mij op Facebook vinden.

Ik zou het leuk vinden als je een like geeft en je abonneerd op mijn blog.

Toe de volgende blog

Advertentie

One thought on “Zoladex injectie 2022

  1. Pingback: Endometriose behandelen: een praktische handleiding ♥ Leven met Endo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s